Утрехт

Таг
5Вести

УТРЕХТ СИТЕ ПОКРИВИ ВО ГРАДОТ ЌЕ ГИ ПОКРИЕ СО ЗЕЛЕНИЛО И СОЛАРНИ ПАНЕЛИ

ВО УТРЕХТ ЌЕ СЕ ГРАДИ НАЈГОЛЕМАТА ВЕЛОСИПЕДСКА НАСЕЛБА ВО ЕВРОПА

ХОЛАНДСКИОТ ГРАД УТРЕХТ ГО ОТВОРИ НАЈГОЛЕМИОТ ПАРКИНГ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ НА СВЕТОТ

УТРЕХТ ГИ ПРЕТВОРИ СВОИТЕ АВТОБУСКИ ПОСТОЈКИ ВО РАЈ ЗА ПЧЕЛИ

СТОКХОЛМ СЕ ЖУРКАШЕ ВО ЧЕСТ НА АВИЧИ