Вајтснејк

Таг
2Вести

„ВАЈТСНЕЈК“ НЕ ДОАЃА ВО СКОПЈЕ, ОТКАЖАН ОСТАТОКОТ ОД ЕВРОПСКАТА ТУРНЕЈА

„ВАЈТСНЕЈК“ ЌЕ НАСТАПИ И ВО СКОПЈЕ НА СВОЈАТА ПРОШТАЛНА ТУРНЕЈА