Ваканда

Таг
5Вести

ПОЧНА ДА СЕ СНИМА „БЛЕК ПАНТЕР 2“

РЕЖИСЕРОТ НА „БЛЕК ПАНТЕР“ ЌЕ СНИМА ТВ-СЕРИЈА ЗА ВАКАНДА

РАЈАН КУГЛЕР ЌЕ ГО ПИШУВА И РЕЖИРА „БЛЕК ПАНТЕР 2“

ВО „ЦРНИОТ ПАНТЕР“ СЕ ЗБОРУВА НА ЕДЕН ОД НАЈТЕШКИТЕ ЈАЗИЦИ НА СВЕТОТ