Вал Килмер

Таг
3Вести

ВАЛ КИЛМЕР СИ ГО ВРАТИ ГЛАСОТ ЗА НОВИОТ ФИЛМ ПРЕКУ СОФТВЕР ЗА КЛОНИРАЊЕ ГЛАСОВИ

ВАЛ КИЛМЕР МУ СЕ ПРИДРУЖИ НА ТОМ КРУЗ ВО „ТОП ГАН 2“

ТОМ КРУЗ НАВЕСТИ ДЕКА КОНЕЧНО ПОЧНАЛО СНИМАЊЕТО НА „ТОП ГАН 2“