Валентино

Таг
2Вести

СТОЕЧКИ ОВАЦИИ ЗА СОФИЈА ЛОРЕН НА МОДНАТА НЕДЕЛА ВО МИЛАНО

НАОМИ КЕМПБЕЛ СЕ РАЗГОЛИ НА СВОЈАТА ПРВА РЕВИЈА ЗА „ВАЛЕНТИНО“ ПО 14 ГОДИНИ