Васил Зафирчев

Таг
3Вести

ЗАФИРЧЕВ СО „ДНЕВНИКОТ НА ХУЛИГАНОТ“ НАСТАПУВА НА ФЕСТИВАЛОТ НА СОЛОТО ВО БЕЛГРАД

ВО ВЕЛЕШКИ ТЕАТАР ПРЕМИЕРА НА ТАНЦ ПРЕТСТАВАТА „ПЕТТОТО ГОДИШНО ВРЕМЕ“

„ТОАЛЕТ ЗА ДАМИ“ СО ВАСИЛ ЗАФИРЧЕВ ВО ВЕЛЕШКИ ТЕАТАР