Васка Илиева

Таг
2Вести

ВНУКАТА НА ВАСКА ИЛИЕВА СЕ РАСПЛАКА КОГА ЈА ПРИМИ ПЛАКЕТАТА ОД „ТАНЕЦ“ ЗА БАБА Ѝ НА КОНЦЕРТОТ ВО НЕЈЗИНА ЧЕСТ

ОДЛОЖЕНИОТ КОНЦЕРТ НА „ТАНЕЦ“ ЗА ВАСКА ИЛИЕВА ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 9 НОЕМВРИ ВО ДОМ НА АРМ ВО СКОПЈЕ