ватерполо

Таг
2Вести

СРПСКИТЕ ВАТЕРПОЛИСТИ ГО ЗЕДОА ПОСЛЕДНОТО ЗЛАТО ВО ТОКИО, МАКЕДОНИЈА МЕЃУ 93 ДРЖАВИ СО МЕДАЛ

КОРЕЈСКИТЕ ВАТЕРПОЛИСТКИ ПЛАЧЕА ОД СРЕЌА ОТКАКО ГО ДАДОА ПРВИОТ ГОЛ НА СВЕТСКОТО ПРВЕНСТВО ПО ПРИМЕНИ 94