Вејн Руни

Таг
2Вести

ВЕЈН РУНИ ЈА ЗАВРШИ ИГРАЧКАТА КАРИЕРА И СТАНА ТРЕНЕР НА ВТОРОЛИГАШОТ ДЕРБИ

ВЕЈН РУНИ ГО ДОБИ ЧЕТВРТИОТ СИН, МУ ДАДЕ ИМЕ СПОРЕД МУХАМЕД АЛИ