Велес

Таг
161Вести

ФРОСИНА ПАРМАКОВСКА ГО ДОБИ РАЦИНОВОТО ПРИЗНАНИЕ ЗА РОМАНОТ „СЀ УШТЕ МОЖАМ НЕШТО ДА СТОРАМ“

КИНЕСКА КАЛИГРАФИЈА ОД ЃОРЕ ЃЕЛЕВ ИЗЛОЖЕНА ВО ЛИКОВНИОТ САЛОН ВО ВЕЛЕС

ДОМЕ, СЛАТКИ ДОМЕ – ЕМОТИВЕН КОНЦЕРТ НА КЛАРИНЕТИСТОТ БЛАГОЈ ЛАМЊОВ ОД ШВЕДСКА ВО РОДНИОТ ВЕЛЕС

ДЕТСКИОТ ХОР „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ОД ВЕЛЕС ПОБЕДИ НА ФЕСТИВАЛ НА ДУХОВНА МУЗИКА ВО ПОЛСКА

АНДЕ ЈАНКОВ ГО ПРОМОВИРАШЕ НОВИОТ КРИМИ РОМАН „КОБАЈАШИ МАРУ“, ПЕТТИ ЗА ИНСПЕКТОРОТ ВИКТОР НИКОЛОВ

ВО ВЕЛЕС ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА ЗА ЗНАЧАЈНИ ЖЕНИ ОД АВСТРИЈА И МАКЕДОНИЈА

ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ НА МАКЕДОНСКИ СПОРТИСТКИ ОД МАЈА АРГАКИЈЕВА ПОСТАВЕНА ВО ВЕЛЕС

НЕ Е СÈ ВО БРЗИНАТА, РЕКОА МОТОРЏИИТЕ НА ДВОДНЕВНОТО ДЕФИЛЕ ВО ВЕЛЕС

ДВА ЧАСА ПУБЛИКАТА ПЕЕШЕ И ТАНЦУВАШЕ СО КАРОЛИНА НА НЕЈЗИНИОТ ПРВ СОЛИСТИЧКИ КОНЦЕРТ ВО ВЕЛЕС

НАЦИОНАЛНИОТ ЏЕЗ ОРКЕСТАР СО МУЗИКА ОД КАУНТ БЕЈСИ ЌЕ ОДРЖИ КОНЦЕРТ ВО ВЕЛЕС