ПОЧНА „ВЕЛЕШКО ЛЕТО“, ЌЕ ИМА ДВА МЕСЕЦА ИСПОЛНЕТИ СО МУЗИКА, СПОРТ, УМЕТНОСТ И ЗАБАВА