Велигден

Таг
2Вести

АНДРЕА БОЧЕЛИ ЌЕ ОДРЖИ ВЕЛИГДЕНСКИ КОНЦЕРТ ВО ПРАЗНАТА КАТЕДРАЛА ДУОМО ВО МИЛАНО

ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ВАКЦИНА ПРОТИВ ГРИП ГОДИШНО СЕ ТРОШАТ НАД 500 МИЛИОНИ ЈАЈЦА