Велигденски концерт

Таг
3Вести

НА 30 АПРИЛ ВЕЛИГДЕНСКИ КОНЦЕРТ НА ОХРИДСКО ЛЕТО ВО ИЗВЕДБА НА ХОРОТ „МЕНАДА“

НА 25 АПРИЛ ВЕЛИГДЕНСКИ КОНЦЕРТ ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА СО ДЕЛА ОД МЕКМИЛАН И ШУБЕРТ

ВЕЛИГДЕН И ЃУРЃОВДЕН НИЗ РАСКОШОТ НА „ТАНЕЦ“, ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ПРАЗНИЧНИОТ КОНЦЕРТ НА НАЦИОНАЛНИОТ АНСАМБЛ