велосипеди

Таг
9Вести

СУБВЕНЦИИ ЗА НАБАВКА НА ВЕЛОСИПЕДИ И ТРОТИНЕТИ ЗА ЖИТЕЛИТЕ НА АЕРОДРОМ

ПО СКОПЈЕ, И ВЕЛЕС ДОБИ ПАМП ПАТЕКА

ПОРТУГАЛИЈА ПРОИЗВЕДУВА НАЈМНОГУ ВЕЛОСИПЕДИ ВО ЕВРОПА, ИАКО НЕМА ГОЛЕМИ БРЕНДОВИ

НОВА ШУМСКА ВЕЛОСИПЕДСКА ПАТЕКА ВО БЕЛГИЈА ОВОЗМОЖУВА ДА СЕ ВОЗИ МЕЃУ КРОШНИ

АМСТЕРДАМ СО ЦВЕЌИЊА ЌЕ ЈА ПОДОБРУВА БЕЗБЕДНОСТА НА ПЕШАЦИТЕ

ВО УТРЕХТ ЌЕ СЕ ГРАДИ НАЈГОЛЕМАТА ВЕЛОСИПЕДСКА НАСЕЛБА ВО ЕВРОПА

ЕВРОПСКИ ГРАДОВИ КОИ СЕ РАЈ ЗА ВЕЛОСИПЕДИСТИ

ХОЛАНДИЈА ЌЕ ЗАБРАНИ ЗБОРУВАЊЕ НА МОБИЛЕН ДОДЕКА СЕ ВОЗИ ВЕЛОСИПЕД

АМСТЕРДАМ ГИ ЗАБРАНУВА ПИВСКИТЕ ВЕЛОСИПЕДИ ПО ЖАЛБИ ОД ЖИТЕЛИТЕ