велосипедисти

Таг
5Вести

НОРВЕШКИОТ ГРАД БЕРГЕН ГО ИЗГРАДИ НАЈДОЛГИОТ ПЕШАЧКО-ВЕЛОСИПЕДСКИ ТУНЕЛ НА СВЕТОТ

ВО УСЛОВИ НА НАМАЛЕН СООБРАЌАЈ, ГЕРМАНСКИТЕ ГРАДОВИ ГИ ПРОШИРУВААТ ВЕЛОСИПЕДСКИТЕ ЛЕНТИ

ЕВРОПСКИ ГРАДОВИ КОИ СЕ РАЈ ЗА ВЕЛОСИПЕДИСТИ