велосипедизам

Таг
15Вести

АЛЕКСАНДАР СТОЈКОВ ЌЕ ВОЗИ ВЕЛОСИПЕД НИЗ БИВША ЈУГОСЛАВИЈА, СО ЖЕЛБА ДА ПОЧНЕ РЕГИОНАЛЕН ТУР ДЕ ФРАНС

РОГЛИЧ ГО ЗАОКРУЖИ НЕВЕРОЈАТНИОТ МЕСЕЦ ЗА СЛОВЕНЕЧКИОТ ВЕЛОСИПЕДИЗАМ СО ОЛИМПИСКО ЗЛАТО

„МАЛИОТ КАНИБАЛ“ ТАДЕЈ ПОГАЧАР ЈА ПРОДОЛЖИ ДОМИНАЦИЈАТА НА СЛОВЕНИЈА ВО ВЕЛОСИПЕДИЗМОТ

ШВАЈЦАРЦИ ЌЕ ПРАВАТ ПАТЕКИ ЗА ПЛАНИНСКИ ВЕЛОСИПЕДИЗАМ ВО КРУШЕВО

ЖЕНИТЕ ПОВТОРНО ЌЕ ГО ВОЗАТ ТУР ДЕ ФРАНС ПО 33 ГОДИНИ ПАУЗА

ЕВРОПА ВО ПАНДЕМИЈАТА ДОБИЛА 1.000 КИЛОМЕТРИ НОВИ ВЕЛОСИПЕДСКИ ПАТЕКИ И ТРЕНДОТ ЌЕ ПРОДОЛЖИ

ПАРИЗ СЕ ПОВРЗА СО АТЛАНТСКИ ОКЕАН СО 420 КИЛОМЕТРИ ДОЛГА ВЕЛОСИПЕДСКА ПАТЕКА ДОЛЖ РЕКАТА СЕНА

ПАНДЕМИЈАТА ПОКРЕНА ВЕЛОСИПЕДСКА РЕВОЛУЦИЈА ВО ЕВРОПА, НАД МИЛИЈАРДА ЕВРА ВЛОЖЕНИ ВО НОВИ ПАТЕКИ

СЛОВЕНИЈА СЕ ПРОМОВИРАШЕ ВО ВЕЛЕСИЛА ВО ВЕЛОСИПЕДИЗМОТ СО ДВОЈНАТА ПОБЕДА НА ТУР ДЕ ФРАНС