Вембли

Таг
2Вести

„ФУ ФАЈТЕРС“ СЕ ПРОСТИ ОД ТАПАНАРОТ ТЕЈЛОР ХОКИНС СО ШЕСТЧАСОВЕН МУЗИЧКИ СПЕКТАКЛ НА „ВЕМБЛИ“

ТРИ ГЕНЕРАЦИИ НА „СПАЈС ГРЛС“ СЕ ОБЕДИНИЈА НА ЗАВРШНИОТ КОНЦЕРТ ОД ПОВРАТНИЧКАТА ТУРНЕЈА