Венера

Таг
2Вести

„СПОЈУВАЊЕТО“ НА ЈУПИТЕР И ВЕНЕРА ЌЕ СОЗДАДЕ СПЕКТАКУЛАРЕН СЈАЈ НА НЕБОТО

ПРВИТЕ МИСИИ НА ВЕНЕРА ПО НЕКОЛКУ ДЕЦЕНИИ ЌЕ ИСТРАЖАТ КАКО ТАА СТАНАЛА СВЕТ НАЛИК НА ПЕКОЛ