Венеција

Таг
17Вести

ИТАЛИЈАНКА ЌЕ ПЕШАЧИ 22.000 КИЛОМЕТРИ ОД ВЕНЕЦИЈА ДО ПЕКИНГ ИНСПИРИРАНА ОД МАРКО ПОЛО

ВЕНЕЦИЈА ЈА ОЧЕКУВААТ ПРОТЕСТИ ОТКАКО ПРИСТИГНА ПРВИОТ КРУЗЕР ПО 17 МЕСЕЦИ

ИТАЛИЈА ЗАБРАНИ КРУЗЕРИ ДА ПОМИНУВААТ ПОКРАЈ ВЕНЕЦИЈА

МОДАТА СЕ СПОИ СО МАСКИТЕ НА ВЕНЕЦИСКИОТ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ПОВЕЌЕ ПОСЕТИТЕЛИ, ПОМАЛКУ ТУРИСТИ – КОРОНАВИРУСОТ ГО МЕНУВА БИЗНИС МОДЕЛОТ НА ЕВРОПСКИТЕ ТУРИСТИЧКИ ЦЕНТРИ

ПО ТРИ МЕСЕЦИ ПРАЗНИ ПЛОШТАДИ, ТУРИСТИТЕ СЕ ВРАТИЈА ВО ВЕНЕЦИЈА

ВОДАТА ВО КАНАЛИТЕ ВО ВЕНЕЦИЈА СЕ РАЗБИСТРИ ДОДЕКА ИТАЛИЈА Е ВО КАРАНТИН

КЛИМАТСКИ ПРОМЕНИ СЕ ВИНОВНИ ЗА НАЈГОЛЕМАТА ПОПЛАВА ВО ВЕНЕЦИЈА ВО ПОСЛЕДНИТЕ 50 ГОДИНИ, ВЕЛИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ

РЕМЕК-ДЕЛО ОД 55 МИЛИОНИ ДОЛАРИ – „ЏОКЕР“ СО ХОАКИН ФЕНИКС ПОБЕДИ ВО ВЕНЕЦИЈА