Венециско биенале

Таг
2Вести

ПРОЕКТОТ „ПЕЈЗАЖНО ИСКУСТВО“ ПО ВЕНЕЦИЈА ДОЈДЕ ВО ЧИФТЕ АМАМ

ДЕЛОТО НА ЕЛПИДА ХАЏИ-ВАСИЛЕВА ОД ВЕНЕЦИСКОТО БИЕНАЛЕ ВО 2013 ПРВПАТ СЕ ИЗЛОЖУВА ВО МАКЕДОНИЈА