„Вера“

Таг
3Вести

КРАТКИОТ ФИЛМ „ВЕРА“ НА ВЕРИЦА НЕДЕСКА ЌЕ ИМА СВЕТСКА ПРЕМИЕРА НА ФЕСТИВАЛОТ ВО ИЗМИР

ПЕЈАЧКАТА ШИНИД О‘КОНОР ПРЕМИНА НА ИСЛАМ И СЕГА СЕ ВИКА ШУХАДА

ВЕРИЦА НЕДЕСКА ГО СНИМА КРАТКИОТ ФИЛМ „ВЕРА“