Верица Недеска

Таг
2Вести

КРАТКИОТ ФИЛМ „ВЕРА“ НА ВЕРИЦА НЕДЕСКА ЌЕ ИМА СВЕТСКА ПРЕМИЕРА НА ФЕСТИВАЛОТ ВО ИЗМИР

ВЕРИЦА НЕДЕСКА ГО СНИМА КРАТКИОТ ФИЛМ „ВЕРА“