Версај

Таг
4Вести

ОТВОРЕН ПРВИОТ ХОТЕЛ ВО РАМКИТЕ НА ЗАМОКОТ ВЕРСАЈ, НОЌЕВАЊЕ ЧИНИ 1.700 ЕВРА

БЕКАМОВИ ПРОСЛАВИЈА 20 ГОДИНИ БРАК СО ПРИВАТНА ТУРА НИЗ ВЕРСАЈ

700 ЛУЃЕ СЕ ЗАБАВУВАА КАКО ЛУЈ 14 И МАРИЈА АНТОАНЕТА ВО ВЕРСАЈ