Веспа

Таг
2Вести

„ВЕСПА“ НАПОЛНИ 75 ГОДИНИ – СИМБОЛОТ НА СЛАДОК ЖИВОТ СТИГНА ДО 19 МИЛИОНИ ПРИМЕРОЦИ

„ДЕНОВИ НА ВЕСПА ВО СКОПЈЕ” ЗА ПРОМОЦИЈА НА КУЛТУРА НА ВОЗЕЊЕ И БЕЗБЕДНОСТ ВО СООБРАЌАЈОТ