ветерници

Таг
5Вести

ЈУЖНА КОРЕЈА ЌЕ ВЛОЖИ 43 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ВО НАЈГОЛЕМАТА ФАРМА НА ВЕТЕРНИЦИ НА СВЕТОТ

ДАНСКА ЌЕ ГО ГРАДИ ПРВИОТ ЕНЕРГЕТСКИ ОСТРОВ НА СВЕТОТ ВО ПРОЕКТ ВРЕДЕН 28 МИЛИЈАРДИ ЕВРА

БРИТАНИЈА ПЛАНИРА СИТЕ ДОМОВИ ДА СЕ СНАБДУВААТ СО СТРУЈА ОД ВЕТЕРНИЦИ ДО 2030

ДАНСКА ЌЕ ГРАДИ ФАРМА НА ВЕТЕРНИЦИ ШТО ЌЕ МОЖАТ СО СТРУЈА ДА СНАБДУВААТ 10 МИЛИОНИ ДОМОВИ

ХОЛАНДСКО СЕЛО СО 60 ЖИТЕЛИ ГОДИШНО ГО ПОСЕТУВААТ 600.000 ТУРИСТИ