видео игра

Таг
2Вести

ТРОЈЦА ОСНОВЦИ НАГРАДЕНИ ЗА НАЈДОБАР КОНЦЕПТ ЗА ВИДЕОИГРА НА ТЕМА ЖИВОТНА СРЕДИНА

„ЗИНГА“ ЌЕ ПРАВИ НОВА ИГРА ЗА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: КОМАНДАНТ“