видеотека

Таг
2Вести

АНГЛИЧАНЕЦ СПАСИ 20.000 ВИДЕОКАСЕТИ ШТО ТРЕБАЛО ДА ЗАВРШАТ НА ДЕПОНИЈА

СЕ ЗАТВОРА ПРЕТПОСЛЕДНАТА ВИДЕОТЕКА НА СВЕТОТ