Виенска филхармонија

Таг
2Вести

ВИЕНСКИОТ НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ ЗА ПРВПАТ ЌЕ СЕ ОДРЖИ БЕЗ ПУБЛИКА

ЌЕРКАТА НА РЕЖИСЕРКАТА ОД МОБ УШИ ХОРНЕР ИГРАШЕ БАЛЕТ НА ВИЕНСКИОТ КОНЦЕРТ