„ЕПТЕН МАКЕДОНСКО“ Е ЗА МАКЕДОНЦИТЕ И ПРЕБИРЛИВИТЕ БРИТАНЦИ, ВЕЛИ СИМОН ТРПЧЕСКИ ЗА КОНЦЕРТОТ ВО ЛОНДОН