Викенд на гордоста Скопје

Таг
5Вести

ДЕСЕТТИОТ ВИКЕНД НА ГОРДОСТА СКОПЈЕ ЌЕ СЕ ОДРЖУВА ВО ЈУНИ И СЕПТЕМВРИ

СО ГРУПНАТА ИЗЛОЖБА „СКРШЕНО“ ВО МСУ СТАРТУВА 8. ВИКЕНД НА ГОРДОСТА

ОСМИОТ ВИКЕНД НА ГОРДОСТА ОД 2 ДО 8 СЕПТЕМВРИ ВО СКОПЈЕ

ПОЧНУВА 7. ВИКЕНД НА ГОРДОСТА ВО СКОПЈЕ

ВЕЧЕР СО РАСКАЖУВАЊЕ КВИР-ПРИКАЗНИ ВО КИНО КУЛТУРА