Википедија

Таг
2Вести

„ВИКИПЕДИЈА“ ГО СЛАВИ 20. РОДЕНДЕН – ДОСТАПНА Е НА НАД 300 ЈАЗИЦИ И СЕ ТРУДИ ДА ЗАДРЖИ НЕУТРАЛНОСТ

НОВАТА НОБЕЛОВКА ЗА ФИЗИКА НЕ БИЛА ДОВОЛНО ВАЖНА ЗА ВИКИПЕДИЈА