Виктор Весково

Таг
3Вести

ОТКРИЕНИ НАЈДЛАБОКИТЕ ОСТАТОЦИ ОД БРОД НА СВЕТОТ, КОЈ ЛЕЖИ НА 6.895 МЕТРИ

АМЕРИКАНСКИ АВАНТУРИСТ СТАНА ПРВ ЧОВЕК КОЈ СЕ СПУШТИЛ ДО НАЈДЛАБОКАТА ТОЧКА ВО СИТЕ ОКЕАНИ

АМЕРИКАНСКИ НУРКАЧ СЕ СПУШТИ ДО РЕКОРДНА ДЛАБОЧИНА ВО ТИХИОТ ОКЕАН И ТАМУ ПРОНАЈДЕ ПЛАСТИЧЕН ОТПАД