винарија

Таг
2Вести

ПОЛСКАТА МАНЕКЕНКА ГОШИА ГУЗОВСКА ЌЕ ЈА ПРОМОВИРА ВИНАРИЈАТА „ТИКВЕШ“

НАЈСКАПОТО ВИНО НА СВЕТОТ СЕ ПРАВИ ВО УНГАРИЈА, ЕДНО ШИШЕ ЧИНИ 40.000 ДОЛАРИ