ИТАЛИЈАНСКИОТ КАНТАВТОР ВИНИЧО КАПОСЕЛА ЈА ЗАОКРУЖУВА БАЛКАНСКАТА ТУРНЕЈА СО НАСТАП ВО СКОПЈЕ