Винсент ван Гог

Таг
2Вести

ДОСЕГА НЕПОЗНАТ ЦРТЕЖ НА ВАН ГОГ ПРВПАТ ИЗЛОЖЕН ВО НЕГОВИОТ МУЗЕЈ

ВО ПАРИЗ ОТВОРЕНА ПРВАТА ДИГИТАЛНА ИЗЛОЖБА НА ВАН ГОГ (ФОТОГАЛЕРИЈА)