СНИМАЊЕТО НА ПОСЛЕДНАТА СЕЗОНА НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“ БЕШЕ КОШМАР, ВЕЛИ СЦЕНОГРАФКАТА РАЈЛИ