Винтерленд

Таг
3Вести

СКОПЈАНИ НАПРАВИЈА ЕЛКА ЗА ДА ГО СОБОРАТ ГИНИСОВИОТ РЕКОРД

СКОПЈЕ ЌЕ ПРАВИ НОВОГОДИШНА ЕЛКА ОД ЛУЃЕ ЗА ГИНИС

СВЕТНА ДИГИТАЛНАТА ЕЛКА ВО СКОПЈЕ, 25 ДЕНА НОВОГОДИШНА ПРОГРАМА НА „ВИНТЕРЛЕНД“