МИСЛЕВ ДЕКА НЕМА ДА ПРЕЖИВЕАМ ОД ВОЗБУДА, РЕЧЕ КОКИ ЈАНКОВ СНОШТИ ВО ШТИП НА КОНЦЕРТОТ ПОСВЕТЕН НА ПОКОЈНИОТ КОЛЕГА ДУЛЕ