ЅВЕЗДИТЕ ВО ЦРВЕНО-РОЗОВИ КОМБИНАЦИИ НА ВИОЛЕТОВИОТ КИЛИМ НА НАГРАДИТЕ ЕМИ (ФОТОГАЛЕРИЈА)