АПЛИКАЦИЈАТА ЗА ЗАПОЗНАВАЊЕ „БАМБЛ“ ОСНОВАНА ОД 31-ГОДИШНА АМЕРИКАНКА ДОСТИГНА ВРЕДНОСТ ОД 13 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ