Владимир Блажевски

Таг
2Вести

ПРЕМИЕРА НА ЕДУКАТИВНИОТ ФИЛМ „ТЕАТАРОТ ВО СКУПИ“ НА ВЛАДИМИР БЛАЖЕВСКИ

СТАРТ НА СКОПЈЕ ФИЛМ ФЕСТИВАЛ СО ЦРНАТА КОМЕДИЈА НА БЛАЖЕВСКИ „ГОДИНА НА МАЈМУНОТ“