Владимир Мандичевски- Манде

Таг
2Вести

СЕЛАНЕЦ КОЈ НЕ ЗНАЕ АНГЛИСКИ СТАНУВА ПРАТЕНИК, МУЗИЧКИОТ МЕНАЏЕР ВЛАДИМИР МАНДИЧЕВСКИ-МАНДЕ ЈА ПРОМОВИРАШЕ СВОЈАТА ПРВА КНИГА

МЕНАЏЕРОТ НА ЗАБАВНИ И КУЛТУРНИ НАСТАНИ ВЛАДИМИР МАНДИЧЕВСКИ ЌЕ ЈА ПРОМОВИРА КНИГАТА „ЈАС ПРАТЕНИК“