Владимир Мартиновски

Таг
3Вести

КАРАНТИНОТ ВО ФОКУСОТ НА НОВАТА ПОЕТСКА КНИГА НА ВЛАДИМИР МАРТИНОВСКИ

ВЛАДИМИР МАРТИНОВСКИ ПРОМОВИРА НОВА КНИГА ПОЕЗИЈА

„СОНУВАНИ И БУДНИ ПЕСНИ“ – ПРОМОЦИЈА НА НОВА ПОЕЗИЈА НА ВЛАДИМИР МАРТИНОВСКИ