Владимир Путин

Таг
6Вести

СТИВЕН СИГАЛ СТАНА ЧЛЕН НА РУСКА ПАРТИЈА БЛИСКА НА ПУТИН

ЛИМУЗИНАТА НА ПУТИН ОД СЕДУМ ТОНИ ЈА ИМАШЕ ЕВРОПСКАТА ПРЕМИЕРА ВО ЖЕНЕВА

ИЗЛЕЗЕ НОВИОТ КАЛЕНДАР НА ВЛАДИМИР ПУТИН И ЈАПОНЦИТЕ ГО РАЗГРАБАА

ВЛАСТА НЕ ТРЕБА ДА ЈА ЗАМОЛЧУВА РАП МУЗИКАТА, КАЖА ПУТИН ПО НИЗА ОТКАЖАНИ КОНЦЕРТИ НИЗ РУСИЈА

АКО МЕЧКА ГО СРЕТНЕ ПУТИН, ТАА ЌЕ СЕ ОДНЕСУВА КУЛТУРНО – СТАРТУВАШЕ НОВАТА ЕМИСИЈА ЗА РУСКИОТ ЛИДЕР

ФИНЦИТЕ ПРИДОНЕСУВААТ ЗА СВЕТСКИОТ МИР СО ПИВО ВО ЧЕСТ НА СРЕДБАТА ТРАМП-ПУТИН