ПРОФЕСОРОТ ВЛАДИМИР РОМЕ ОД ТЕХНИЧКОТО УЧИЛИШТЕ ВО БИТОЛА ОБЈАВИ НОВА ПЕСНА ПО ОСУМ ГОДИНИ ПАУЗА