ВМРО-ДПМНЕ

Таг
8Вести

УБЕДЛИВА ПОБЕДА НА ВМРО-ДПМНЕ НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ, ЌЕ ИМА 40 ПРАТЕНИЦИ ПОВЕЌЕ ОД СДСМ

ЗАЕВ ПОДНЕСЕ ОСТАВКА ПО ПОРАЗОТ НА СДСМ НА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ, ВМРО-ДПМНЕ ОСВОИ 42 ОПШТИНИ

ПОТВРДЕНА ПОБЕДАТА НА СДСМ НА ВЧЕРАШНИТЕ ИЗБОРИ СО ДВА ПРАТЕНИЧКИ МАНДАТА ПОВЕЌЕ ОД ВМРО-ДПМНЕ

СДСМ ГО ПОБЕДИ ВМРО-ДПМНЕ ЗА ДВА ПРАТЕНИЧКИ МАНДАТА НА ВЧЕРАШНИТЕ ИЗБОРИ, ВЕЛАТ ПРВИЧНИТЕ РЕЗУЛТАТИ

ДЕЦАТА МЕ ИСКАРАА ДЕКА СУМ ПОСТРОГА СО НИВ ОТКОЛКУ СО ТИЕ ШТО ВАЛКААТ И ЗАГАДУВААТ, ВЕЛИ ТЕТОВСКАТА ГРАДОНАЧАЛНИЧКА ТЕУТА АРИФИ

ВО СЕЛО Е НАЈТЕШКО ДА СИ ГРАДОНАЧАЛНИЧКА, ВЕЛИ ЖАКЛИНА ЈОВАНОВСКА, ПРВАТА ЖЕНА НА ЧЕЛО НА СТАРО НАГОРИЧAНЕ

СДСМ – 57, ДУИ 11, ВМРО-ДПМНЕ 5 ГРАДОНАЧАЛНИЦИ (НЕОФИЦИЈАЛНИ РЕЗУЛТАТИ)