АКТЕРОТ ДЕЈВИД ЏЕЈСОН НА 83 ГОДИНИ СЕ СПОИ СО ЌЕРКАТА И ВНУКОТ ЗА КОИ НЕ ЗНАЕЛ ДЕКА ПОСТОЈАТ