водител

Таг
2Вести

ОСКАРИТЕ ЌЕ ИМААТ ВОДИТЕЛ ЗА ПРВПАТ ОД 2018

ЗА ПРВПАТ ПО 30 ГОДИНИ, НЕМА ДА ИМА ВОДИТЕЛ НА ОСКАРИТЕ