водка

Таг
3Вести

„АТОМИК“ Е ПРВАТА ВОДКА ОД ЧЕРНОБИЛ, НАУЧНИЦИТЕ ТВРДАТ ДЕКА Е БЕЗБЕДНА

ПРОНАЈДЕНО НАЈСКАПОТО ШИШЕ ВОДКА НА СВЕТОТ, АМА ИСПИЕНО

УКРАДЕНО ШИШЕ ВОДКА ОД СЕРИЈАТА „КУЌА ОД КАРТИ“ ВРЕДНО 1,3 МИЛИОНИ ДОЛАРИ