војна

Таг
3Вести

БОСАНСКИ АРХИТЕКТ СЕ ВРАТИ ОД ЛОНДОН ВО РОДНОТО САРАЕВО И СО ПАРТНЕРКА ОД АНГЛИЈА ДИЗАЈНИРАШЕ СТАР СТАН КАКО ПОТСЕТНИК НА ВОЈНАТА

УКРАИНЦИТЕ ЌЕ ИГРААТ ФУДБАЛ СРЕДЕ ВОЈНА, НА СТАДИОНИТЕ ЌЕ МОРА ДА ИМА СКРИВНИЦИ

ЈЕМЕН РАЗВИВА ЕКОТУРИЗАМ НА СОКОТРА СРЕДЕ ВОЈНАТА КОЈА НЕ ГО ДОПРЕ УНИКАТНИОТ АРХИПЕЛАГ